Fantastisk hus som ligger smukt på den ca 500 m2 store kolonihavegrund.
Professionelt bygget kolonihavehus
Kolonihavehus facade inspiration
Oplev mine projekter

Portfolio

Jeg tegner kreative huse med sjæl og hjerterum

Hvert projekt du finder på denne side er særligt skræddersyet til dets beboeres særlige livsstil og ønsker. Hvad enten der er tale om et kolonihavehus, et anneks, en cirkusvogn, et sommerhus eller noget helt andet, så bliver de levet i og huser både store og små mennesker, livlige middagsselskaber med friske hjemmedyrkede grøntsager og friske drinks på terrassen i lange, lyse og lune danske sommernætter. Velkommen til min kreative tegnestue.

Flot kolonihave hus Odense, Fyn

Kolonihavehus på 60 m2 i Odense

Huset er endnu under opbygning, men lad os smugkigge på tegningerne. Huset skal ligge på en dejlig grund i kolonihaveforeningen Enghaven i Odense. Kunden ønskede en spændende plantegning og et hus på 60 m2, som er maksimum bebyggelse i Odenses kolonihaveforeninger. Grunden er snæver og dette har sat nogle kreative benspænd for tegningsprocessen, som er løst til stor glæde for kunden. Udover…

Oplev hele projektet

Vilde sommerhuse

Sommerhus ved limfjorden

Kunden ønskede et lidt anderledes sommerhus på 60-80 m2, som skal bygges af halmelementer. Desuden et stort ønske om tre soveværelser, da familien har tre store børn. Der er fremsendt tre koncepter, som de går og tænker over. De var meget inspireret af kolonihavehuset 'Skibet', et tidligere projekt, som kan ses under tidligere opslag. Især tagformen, havde fanget deres opmærksomhed. Derfor blev…

Oplev hele projektet

Arkitekttegnet sommerhus

Hasmark Strand sommerhus

Hasmark er et sommerhusområde hvor der er meget inspiration af finde, når man taler om små huse. Matriklerne er relativt små, og mange huse er 50 m2 eller derunder. Derfor må man være ekstra skarp på indretningen, for at få funktionerne til at spille godt sammen. Når man har et sommerhus på første parket ved Hasmark Strand, kan man forvente en del gæster. Derfor var det et stort ønske fra kunden,…

Oplev hele projektet

Tiny houses cirkusvogne kreative

Cirkusvogne – i samarbejde med Vindahls

Sammen med Vindahls ApS har vi et samarbejde, hvor vi tilbyder færdigbyggede annekser og cirkusvogne, som kan leveres til din grund. Annekserne bliver bygget på Lolland-Falster, og primært af træ fra de lokale skove. Vi kan bygge dem så de er godkendt til helårsbeboelse. Vi tilbyder også tilpassede og nye løsninger. Du kan læse mere om de enkelte annekser og priser på Vindahls.dk eller oplev dem…

Oplev hele projektet

60 m2 kolonihave hus med hems

60 m2 kolonihavehus (Skibet)

Parret kom med et ønske om et lidt mere specielt hus og havde tænkt på et et aflangt hus med rundt tag. De havde allerede købt nogle store glasdøre med vinduer i siden, og præmissen var at der skulle tre af dem i. Det skabte idéen om den knækkede facade mod syd, så lysindfaldet kunne fordele sig igennem dagen, og man kunne få nogle spændende kig igennem huset og ud i haven.

Oplev hele projektet

Træ midt i terrasse - italiensk have inspiration

60 m2 kolonihave koncept-hus

Flemming var frisk på et af de mere vilde koncepter. Huset er drejet en anelse i forhold til grunden, noget man måske ikke umiddelbart bemærker, men det skaber en spænding i kompositionen, og man mærker at der er noget på spil.

Oplev hele projektet

Dejligt kolonihavehus med helt ny energi efter den flotte ombygning og udvidelse af plads til hyggeligt samvær.

Spændende kolonihavehus-ombygning

Parret havde købt et hyggeligt kolonihavehus og ønskede at lave en tilbygning, så de kunne få plads til et soveværelse. I stedet for at lave soveværelse i tilbygningen, fik vi rykket det bagud i hjørnet og lavet køkken-alrum i det nye byggeri.

Oplev hele projektet

Kolonihavehus 50 m2, som du selv kan bygge

47 m2 kolonihavehus

De to gode venner er begge dygtige håndværkere. Derfor var der også mulighed for at skabe et spændende formsprog med mange ting i spil. Mahogni lamellerne på sydfacaden er bygget som rammer der efterfølgende er sat på huset. Derfor er de skruet fast på bagsiden og giver det rene udtryk uden synlige samlinger.

Oplev hele projektet

Lad os samarbejde

Skal jeg tegne dit nye kolonihavehus?

Har du brug for hjælp til tegning af dit byggeprojekt? Jeg vil meget gerne hjælpe dig i mål med indfangelsen og udførelsen af dit kommende kolonihavehus eller anden bebyggelse. Lad os tage en helt uforpligtende snak!

Ja! Lad os tage en snakLad mig se tidligere projekter