Cirkusvognen Ditlev

Ditlev er en 16.2 m2 stor cirkusvogn med klassisk mindre balkon på 2.7 m2. Dette gør designet mere klassisk og minder om gammeldags cirkusvogne. Vognen leveres med el efter gældende regler. Alle enheder kan bygges efter bygningsreglementet BR18 og leveres med træfiber isolering – så du kan holde varmen på kolde dage. Se plantegninger og specifikationer her

Cirkusvogn anneks
Tiny house helårs

Funky og kitsch nostalgi

Cirkusvogne er i super high demand og derfor også meget svære at få fingrene i. Vognene vækker barndomsnostalgien i os alle og er kreative tilføjelser til haven eller om en fed gadget til din virksomhed. Vi skaber vores vogne fra bunden og derfor er de indretnings- og indflytningsparate når de leveres og de kan specialdesignes efter dine behov.

Åbne indretningsmuligheder

Når du modtager din nye cirkusvogn, kan du indrette dig hyggeligt, personligt og funktionsdygtigt. Den praktiske toilet- og badeniche er anlagt i højre side af vognen, balkonen i venstre side – så du kan arrangere dine møbler præcis som du har lyst til.

Tiny house helårs på hjul

Mål

Vognen er på 18.9 kvadratmeter og leveres inkl. terrase.

 • Længde : 6 meter + 1 meter balkon

 • Bredde : 2.7 meter

 • Højde : 3.1 meter

Loft og tagkonstruktion

 • Tagpap oven på undertagsbrædder
 • Undertagsbrædder fyr '
 • 150mm specialbygget spær af 45x120mm
 • 150mm træfiber isolering
 • Profilbrædder 19x100mm

Vægge og sider

 • 45x120 mm stolpekonstruktion
 • 120mm træfiber isolering
 • 13 mm gips -  tapetseres
 • Vindspærre
 • Udvendig træbeklædning

Gulv- og bundkonstruktion

 • Fyrretræ - gulvbrædder
 • 120mm træfiber isolering
 • 15mm OSB3
 • 45x120 mm stolpekonstruktions bundrem
 • 70x100 mm træspær (bundremens fastgørelse til cirkusvognhjulene)
Frihed til at vælge

Males i dine yndlingsfarver

Din cirkusvogn kan fås i lige præcis den farve du ønsker. Måske skal vognen passe til dit eksisterende byggeri, stå som et funklende kreativt indslag i haven eller matche din virksomheds identitet. Kontakt blot Vindahls.dk for at høre hvilke muligheder du har og giv os en fornemmelse for dine drømme og ønsker.

Vinduer og døre fås i hvid eller sort, men det står dig helt frit for om du vil male dem i en anden farve selv.

Sådan får du fat i en cirkusvogn:

Er du klar til at bestille din nye Ditlev cirkusvogn?

Du er velkommen til at ringe eller skrive for mere information om vores cirkusvogne. Vi tager gerne en snak om hvilke muligheder du har for specielle ønsker eller blot svare på dine spørgsmål.

Se plantegningerBestil hos Vindahls

Moderne gammeldags cirkusvogne

Træd ind i en verden af kontraster og tidløs charme med en moderne gammeldagsinspireret cirkusvogn. Hos Vindahls.dk kombineres det bedste fra fortiden og nutiden for at skabe en enestående oplevelse, der vækker minder om cirkusets gyldne æra.

Disse cirkusvogne er nøje designet til at fange den nostalgiske stemning og æstetik fra gamle dage. Hver eneste detalje, fra de smukt buede linjer til de elegante farvesammensætninger, er inspireret af de klassiske cirkusvogne, der engang krydsede landevejene.

Nostalgiske cirkusvogne

Men selvom disse vogne vækker minder om fortiden, er de langt fra forældede. Vindahls.dk integrerer moderne teknologi og bekvemmeligheder på diskret vis for at skabe en komfortabel og funktionel oplevelse. Fra luksuriøse senge til fuldt udstyrede køkkener og moderne badeværelser er intet overladt til tilfældighederne.

Ovenpå en fantastisk veloverstået konference med enorm interesse for vores cirkusvogne, annekser og Tiny houses. Og se hvor flot Ditlev står her bagved.

Magiske arkitekttegnede cirkusvogne, annekser og tinyhouses

Den moderne gammeldagsinspirerede cirkusvogn er mere end bare et transportmiddel. Den er et indblik i en tid, hvor eventyr og underholdning blev leveret på hjul. Det er et kunstværk, der bringer minder og skaber nye oplevelser for dem, der værdsætter historiefortælling og æstetik.

Praktiske og funktionelle tiny houses

Uanset om du ønsker at bruge en moderne gammeldagsinspireret cirkusvogn som et unikt gæstehus, en spektakulær scene til dit event eller som en eksklusiv oase til at skabe minder, er Vindahls.dk din partner. Deres passion for cirkusvogne og deres dedikation til detaljer sikrer en oplevelse, der går ud over forventningerne.

Træd ind i fortiden og oplev nutidens komfort med en moderne gammeldagsinspireret cirkusvogn fra Vindahls.dk. Lad dig fortrylle af den tidløse charme og den magiske stemning, der kun kan opleves i en cirkusvogn, der forener fortidens arv med nutidens innovation. Velkommen til en verden af kontraster og evig fascination.