Arkitektoniske modeller

 en fysisk model af dit kolonihavehus

Kolonihavehus arkitekttegnet model

Jeg skaber modeller af alle slags byggeri, uanset om der er tale om huse (helårs-, fritids-, sommer- eller kolonihavehuse), garager, orangerier/drivhuse, erhvervsbygninger og meget mere.

En model over dit byggeri kan give dig en god forståelse af projektets udformning og opbygning. Det er også en model der ofte får mavefornemmelsen til at falde på plads inden man investerer i sit byggeri.

Modellen laves typisk i pap og træ. Til større projekter kan der også indgå støbte elementer.

⸻ Modeller i pap og træ

Ro i maven

En model skaber
nye samtaler

Med en fysisk model på bordet er det nogle andre samtaler og beslutninger man kan tage og derved lande et mere velovervejet sted i designet. Selvom den digitale udvikling tilbyder enorme muligheder, giver en konkret model alligevel en anden og ofte bedre rumlig forståelse.

Kolonihavehus plantegning
Kolonihavehus papmodel
Kolonihavehus arkitekttegnet model
Arkitekttegninger

Tegninger og grundplan

Ethvert byggeprojekt begynder med en skarp afdækning af jeres behov og ønsker. Dernæst tegner vi skitser og bestemmer projektets placering med forbehold for grundens forhindringer og terræn. Når tegningerne er på plads kan vi bygge en spændende model, så du kan opleve dit projekt i virkeligheden.

Læs mere om skitser
Arkitekt Fyn - Andersen Arkitektur Tegnestue Odense
Arkitekttegnet kolonihavehus til helårsbeboelse

Modeller i pap, træ eller beton

Kolonihavehus model

Vores modeller vil altid have aftagelige tage og lofter, så du kan åbne modellen og opleve rum og størrelsesforholdene i huset. På den måde kan du bedre fornemme husets lysindfald ud fra vinduernes placering og størrelse. Du kan begynde at planlægge det øvrige interiør, møblers placering, samt få en fornemmelse af flowet gennem huset.

Bestil en model

Eksempler på modeller

Nyt kolonihavehus model
Kolonihavehus renovering
Kolonihavehus papmodel

Modeller af andre slags projekter

Køb af madbod - billig foodtruck design
Tine Andersen Arkitekt Fyn - Erhvervsbygning
Tine Andersen Arkitekt Fyn
Billig arkitekt Odense