60 m2 kolonihavehus (Skibet)

60 m2 kolonihave hus med hems

John og Helles hus

Parret kom med et ønske om et lidt mere specielt hus og havde tænkt på et aflangt hus med rundt tag. De havde allerede købt nogle store glasdøre med vinduer i siden, og præmissen var at der skulle tre af dem i. Det skabte idéen om den knækkede facade mod syd, så lysindfaldet kunne fordele sig igennem dagen, og man kunne få nogle spændende kig igennem huset og ud i haven.

John og Helle var begejstrede for idéen med det samme og vi arbejde videre med at få plantegningen til at passe til deres behov. De havde desuden et ønske om, at man ikke skulle kunne se hele huset når man trådte ind i entréen.

Køkkenet blev flyttet rundt en del gange, og landede et godt sted som giver oplevelsen af et velfungerende køkken-alrum sammen med stue på de forholdsvis små m2.

Tagkonstruktion

I begyndelsen var taget på den høje del af huset et alm. saddeltag. Det gav dog huset et noget mere ordinært udtryk, som ikke bandt den høje og den lave del ordenligt sammen. Der blev derfor arbejdet med forskellige knæk, så facaden og taget spillede sammen. Placeringen på en hjørnegrund gjorde det ekstra vigtigt hvordan huset opleves når man bevæger sig rundt om det. De runde vinduer bryder det ellers kantede udtryk huset har.

Huset er 60 m2 og opført i 2021.

Oplev hele huset (fotos):

nyt kolonihavehus

Billede af det flotte sommerhus fra forår 2022.

Der skøn udsigt til haven alle steder hvor man opholder sig i huset.

Dette kolonihavehus kan rumme en alle livets nødvendigheder og selvom man bor tæt, så er der rum og hems til alle + plads til fritidsaktiviteter som fx yoga, madlavning og tid til at fordybe sig i en god bog.

 

De store vinduer og terrassedøre lukker sol og frisk luft ind. Solens lys kommer hele dagen ind fra forskellige vinkler i huset.

Arkitekttegnede kolonihavehuse - Andersen arkitektur

60 m2 kolonihave hus med hems

60 kvm kolonihavehus med hems