Arkitekttegnede kolonihavehuse

Unikke fritidshuse
med funktionalitet og sjæl

Hos ANDERSEN ARKITEKTUR har jeg specialiseret mig i, at skabe fantastiske og funktionelle fritidshuse. Alle tegninger er unikke og specialfremstillet til jeres livsstil, familieliv, personlige stil og særlige behov.

Jeg tegner altid med særlig hensynstagen til solens gang, havens rum og beplantning (fx træer), nabo ud- og indsyn etc. Jeg kan hjælpe jer til at bygge nyt eller renovere eller udbygge jeres nuværende fritidshus.

Livet i kolonihaver er dejligt grønt tillæg til det pulserende byliv

De danske kolonihaver spiller en vigtigere rolle end nogensinde idag; Flyt ud i det grønne og få græs under tæerne og lyt til det summende dyreliv i buske og træer. Det er den bedste kur mod by- og hverdagsstress.

Begynd at planlægge

Vi kan godt forstå at du næsten ikke kan vente med at komme igang. Måske har du allerede skitseret en plantegning eller gemt en masse billeder på Pinterest af jeres drømmehus? Du kan også prøve at indtænke nogle af nedenstående byggeovervejelser:

Tagbeklædning

Går du og drømmer om et tag med mos på? Eller skal det være skifer, tegl, tagpap eller noget helt femte? Du kan sagtens begynde at gøre dig nogle tanker og skrive dem ned.

Rum og hems

Overvej hvor mange personer jeres kolonihavehus skal kunne huse og hvor ofte i vil bo der. Skal der fx bo babyer, børn eller gangbesværede?

Vand, el og kloak

Kan du nøjes med et campingtoilet? Ellers bør du undersøge om din forening tilbyder fx kloakering, septik- eller opsamlingstank hvis du ønsker toilet, bad mm.

Moderne kolonihavehus nybygget

Træer og buske

Ønsker du at beholde dit elskede pæretræ? Selvfølgelig skal du det. Prøv at skabe et overblik over hvilke træer, buske og bebyggelser du ønsker at bevare og indtænke på dine nye tegninger.

Døre og vinduer

Er du til genbyg eller nybyg? Spar på penge og miljø med genbrugsvinduer og -døre eller gå all in med splinternye strømlinede materialer.

Facadebeklædning

Der findes utroligt mange flotte beklædningsmuligheder når det gælder dit kolonihavehus. Vi sørger for at indtænke fx brandsikring eller andre eventuelle krav.

Lad os samarbejde

Skal jeg tegne dit nye kolonihavehus?

Har du brug for hjælp til tegning af dit byggeprojekt? Jeg vil meget gerne hjælpe dig i mål med indfangelsen og udførelsen af dit kommende kolonihavehus eller anden bebyggelse. Lad os tage en helt uforpligtende snak!

Ja! Lad os tage en snakLad mig se tidligere projekter